Instagram Direct orqali do‘kon bilan yozishmangiz va SellerMind AI Seller orqali berilgan ma’lumotlaringizni (ism, telefon, manzil, xabarlar) o‘chirishni so‘rashingiz mumkin.
Siz yozgan do‘konga Instagram Direct’da quyidagi iboralardan birini yuboring:
So‘rov avtomatik bajariladi va siz Direct’da tasdiq olasiz.
ilyosxon.sobirov@mail.ru manziliga Instagram foydalanuvchi nomingiz (@username) va qaysi do‘konga yozganingizni ko‘rsatib xat yuboring.
So‘rov 30 kun ichida bajariladi (Direct orqali — odatda darhol). Yakunida tasdiq yuboramiz: Direct’dagi so‘rovga — Direct’da, e-mail’dagi so‘rovga — e-mail’da.
Agar Instagram akkauntingizni SellerMind ilovasiga ulagan bo‘lsangiz, ruxsatni istalgan vaqtda bekor qilishingiz mumkin: Instagram → Sozlamalar → Ilovalar va saytlar → SellerMind AI Seller → O‘chirish.
Вы можете потребовать удалить вашу переписку с магазином в Instagram Direct и данные, которые вы передали через SellerMind AI Seller (имя, телефон, адрес, сообщения).
Отправьте в Instagram Direct магазину, которому вы писали, одну из фраз:
Запрос выполняется автоматически, подтверждение придёт вам в Direct.
Напишите на ilyosxon.sobirov@mail.ru, указав ваше имя пользователя Instagram (@username) и магазин, которому вы писали.
Запрос выполняется в течение 30 дней (через Direct — обычно сразу). По завершении мы присылаем подтверждение: на запрос из Direct — в Direct, на запрос по e-mail — по e-mail.
Если вы подключали свой аккаунт Instagram к приложению SellerMind, доступ можно отозвать в любой момент: Instagram → Настройки → Приложения и сайты → SellerMind AI Seller → Удалить.
You can ask us to delete your conversation with a shop in Instagram Direct and the data you provided through SellerMind AI Seller (name, phone number, address, messages).
Send one of these phrases in Instagram Direct to the shop you were messaging:
The request is processed automatically and you will receive a confirmation in Direct.
Write to ilyosxon.sobirov@mail.ru with your Instagram username (@username) and the shop you were messaging.
Requests are completed within 30 days (via Direct — usually immediately). When done, we send a confirmation: in Direct for Direct requests, by e-mail for e-mail requests.
If you connected your Instagram account to the SellerMind app, you can remove its access at any time: Instagram → Settings → Apps and websites → SellerMind AI Seller → Remove.